lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric golf carts > Columbia ParCar


Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-15-2012, 12:25 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2012
Posts: 22
Default Horn stopped working already. 2005 PC

I posted previously (7 posts below) regarding my horn not working. After replacing the horn and the button I only used it a few times to test it. It stopped working again today. When I pushed the button the last time, it made a soft murmur and then nothing. The original horn did exactly the same thing.
Any ideas? Does it use a relay?
TIA,
Gary
Devil Dog is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 11-15-2012, 01:23 PM   #2
Columbia/ParCar Factory
 
Tech Support's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wisconsin
Posts: 762
Default Re: Horn stopped working already. 2005 PC

No relay. Goes direct from battery pack, through fuse, to horn switch, to horn.

what horn did you install?
Tech Support is offline   Reply With Quote
Unread 11-15-2012, 02:51 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2012
Posts: 22
Default Re: Horn stopped working already. 2005 PC

A small 12v. "car" horn that bought at an auto parts store. It looks similar to the one I took out.
Devil Dog is offline   Reply With Quote
Unread 11-15-2012, 02:55 PM   #4
Columbia/ParCar Factory
 
Tech Support's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wisconsin
Posts: 762
Default Re: Horn stopped working already. 2005 PC

Should work just fine
Tech Support is offline   Reply With Quote
Unread 11-15-2012, 03:02 PM   #5
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2012
Posts: 22
Default Re: Horn stopped working already. 2005 PC

That's what I think too.
I'll check the button first and then I'll pull the cowl off again and check voltage everywhere. Any other suggestions on what to check or look for?
Thanks,
Gary
Devil Dog is offline   Reply With Quote
Unread 11-15-2012, 03:03 PM   #6
Columbia/ParCar Factory
 
Tech Support's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wisconsin
Posts: 762
Default Re: Horn stopped working already. 2005 PC

Not really, pretty simple setup
Tech Support is offline   Reply With Quote
Unread 03-18-2013, 02:59 PM   #7
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2012
Posts: 22
Default Re: Horn stopped working already. 2005 PC... Now fixed

Quote:
Originally Posted by Tech Support View Post
Not really, pretty simple setup
I guess you were right again! The problem was the fuse/fuse connector. It is located at the outside corner of the bottom of the battery box. Right where battery acid can drip. The connector and fuse were corroded by battery acid. An easy fix once you know where to look.
Just think about it: I removed the cowl (twice), replaced the horn, replaced the horn button and tested for voltage in a lot of places and all this time the problem was right there easy to see (if I would have looked)
Thanks for your help.
Gary
Devil Dog is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric golf carts > Columbia ParCar


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
stopped working Electric EZGO
melex stopped working Melex
81 Club Car stopped working Electric Club Car
TXT Stopped Working Electric EZGO
EZGO ST Horn not working Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 07:14 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.