lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-22-2014, 11:30 AM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 6
Default I killed it I think no Power need help

I was installing led battery indicator and went to hook up + from indicator to the key switch as per the directions and now no power and no reverse buzzer of course I didn't have it in tow position
2011 cc precedent 48v
jb racer is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 11-22-2014, 11:40 AM   #2
Gone Wild
 
Sergio's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,583
Default Re: I killed it I think no Power need help

Assuming you shorted something and saw a spark, it probably blew the 15 amp fuse behind the tow/run switch.
Sergio is online now   Reply With Quote
Unread 11-22-2014, 11:52 AM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 6
Default Re: I killed it I think no Power need help

thanks Sergio going to run outside and give that a try
jb racer is offline   Reply With Quote
Unread 11-22-2014, 12:08 PM   #4
Not Yet Wild
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 6
Default Re: I killed it I think no Power need help

Sergio
I can only get the panel away far enough to look behind I see the 2 wires coming off the switch but cant see any fuse
jb racer is offline   Reply With Quote
Unread 11-22-2014, 12:52 PM   #5
Medicare Recipient
E-Z-GO
 
Join Date: Jun 2011
Location: West Michigan
Posts: 3,543
Default Re: I killed it I think no Power need help

Quote:
Originally Posted by jb racer View Post
Sergio
I can only get the panel away far enough to look behind I see the 2 wires coming off the switch but cant see any fuse
. . . follow the light green wire from the Run/Tow switch . . it then should change color to pink at a sonic weld . . there should be a fuse inline somewhere . . .
Stevegrmich is offline   Reply With Quote
Unread 11-22-2014, 01:28 PM   #6
Not Yet Wild
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 6
Default Re: I killed it I think no Power need help

ok finally found the fuse and that was the problem thanks Sergio and Steve for the help
jb racer is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Killed my CAM Big Block Talk!
I Killed My G22E! Electric Yamaha
06 PDS Think I killed it!!! Electric EZGO
Riding in the snow may have killed my cart Electric Club Car
Killed my precedent today help! Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.