lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-12-2015, 04:02 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 2
Default Need help! No power!

I have two 2010 club cars and I have replaced everything. After finding this website last night I was able to check the potentiometer and the solenoid and found that both where not working so I bought both new parts and and replaced them today and still nothing

I have no power at my dash board. But my batteries are brand new and reading about 50.8 volts on both carts.

Any other suggestions would be greatly appreciated.

Great site by the way tons of information.

- Amanda
aking is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 06-12-2015, 07:02 PM   #2
Gone Wild
 
jjance's Avatar
Club Car
 
Join Date: Feb 2011
Location: Chattanooga TN
Posts: 2,105
Default Re: Need help! No power!

Is the run/tow switch in the run position. Where are you measuring no voltage at. For starters measure across the keyswitch. With it off there should be 48 volts with it on there should be 0 volts DC.
jjance is offline   Reply With Quote
Unread 06-13-2015, 06:43 AM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 2
Default Re: Need help! No power!

Yes the run/tow switch is in the run position, sorry should have mentioned that. I also tried to reset the OBC. And I did measure it at the key switch and there are 2 volts.
aking is offline   Reply With Quote
Unread 06-13-2015, 07:35 AM   #4
Gone Wild
 
teecro's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jun 2014
Location: Sunset Bay, TN
Posts: 2,214
Default Re: Need help! No power!

Quote:
Originally Posted by aking View Post
Yes the run/tow switch is in the run position, sorry should have mentioned that. I also tried to reset the OBC. And I did measure it at the key switch and there are 2 volts.
The idea of checking for voltage across the key switch is that if you have voltage in the OFF position you have the potential to complete the circuit which is good. If you do not have voltage then you need to work each end of the wires backward till you find the reason for the lack of voltage. Have you checked all fuses within the cart? There are several of them hiding in various places such as in the battery comp and under the plastic cover where the controller and solenoid live....
teecro is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Full power in reverse, part power in forward Electric EZGO
Ezgo dies under power then regains power Electric EZGO
2005 Precedent starts of powered, then loses power, reverse always power Electric Club Car
Power Wise Charger worked after board replaced now back to no power Electric EZGO
have power on ezgo buggy no power light Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 12:03 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.