lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-29-2016, 03:58 PM   #1
Crazy Wild
 
Muddog's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jun 2015
Location: Carolina Lowcountry
Posts: 540
Default Turn Signals No Flash

Re doing my turn signals, now I can't get em to flash.
Bought new flasher, didn't solve problem.
Got another, same thing.
Straight wired to 12v battery, still no flash. Bypassed TS switch.
Hooked 2 15 watt driving lights to it. 1 on L (load) and other on P (pilot).
Yellow wire to +, black DL wire to -
Connected to 12v, still no flash.
This is an EM flasher, not thermal, I thought it would work no matter the load.
I have a thermal flasher with the same results.
What am I missing ?
Thanks, Muddog
Attached Images
File Type: jpg IMG_20160129_154338117.jpg (63.4 KB, 0 views)
Muddog is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 01-29-2016, 04:40 PM   #2
Gone Wild
 
Sergio's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,574
Default Re: Turn Signals No Flash

You may be burning Your flashers....

The P terminal (Pilot) is to wire a dash indicator light (very low current).

The flasher is installed before the turn signal switch, Power comes in the + side and it pulses on the L (Load side).

Your turn signal switch then directs the pulsing power to either one or both turn signals lights.
Sergio is offline   Reply With Quote
Unread 01-29-2016, 08:10 PM   #3
Crazy Wild
 
Muddog's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jun 2015
Location: Carolina Lowcountry
Posts: 540
Default Re: Turn Signals No Flash

Got a different flasher.
Power, Negative and load
Connected +, load and ran separate ground. It works.
I know I have a good ground , because brake and running lights work.
It's all one unit.
Muddog is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Turn signals Gas Yamaha
turn signals Gas EZGO
Turn signals Electric Club Car
turn signals Electric Club Car
Turn signals Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 12:05 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.