lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-05-2016, 12:26 PM   #21
Gone Wild
 
Sergio's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2012
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,583
Default Re: Club car top speed doesn't seem right

You can post the entire model number, but if it ends in VS, it uses a 0-5v throttle signal.

I am not sure if the 4.77v would be 100% throttle.

Check the free play on the pedal itself, there are other threads where folks used a piece of "full hose" over the rod to reduce the "free play" caused by the wear on the linkage as well.
Sergio is online now   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 04-05-2016, 01:06 PM   #22
Not Yet Wild
 
yota571's Avatar
Club Car
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mobile,AL
Posts: 36
Default



I can't feel any free play in the petal a zip tie won't even fit in between that rod and the petal like that thread said to do


Sent from my iPhone using Tapatalk
yota571 is offline   Reply With Quote
Unread 04-05-2016, 01:11 PM   #23
Not Yet Wild
 
yota571's Avatar
Club Car
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mobile,AL
Posts: 36
Default

Here's a video I can push the petal a good. It before I hear a click, not from the solenoid


Sent from my iPhone using Tapatalk
yota571 is offline   Reply With Quote
Unread 04-05-2016, 01:13 PM   #24
Not Yet Wild
 
yota571's Avatar
Club Car
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mobile,AL
Posts: 36
Default




Sent from my iPhone using Tapatalk
yota571 is offline   Reply With Quote
Unread 04-05-2016, 04:11 PM   #25
Gone Wild
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 706
Default Re: Club car top speed doesn't seem right

well i have a stock series motor with my 94 DS upgraded to 48V with a 400 amp alltrax and it will run 26mph easy. 6" lift with 23" tires. So something has to be wrong. I wouldnt think it would be the motor.
chriskent85 is offline   Reply With Quote
Unread 04-05-2016, 04:26 PM   #26
Not Yet Wild
 
yota571's Avatar
Club Car
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mobile,AL
Posts: 36
Default

Dang if I could just go about 15 with the stock motor I would be happy. I don't think it's the brakes it rolls pretty good.


Sent from my iPhone using Tapatalk
yota571 is offline   Reply With Quote
Unread 04-05-2016, 04:33 PM   #27
WE ARE! PENN STATE!
 
BlueandWhiteRV's Avatar
Club Car
 
Join Date: Mar 2014
Location: State College,PA
Posts: 358
Default

It's tight but I took off the MCOR underneath last weak and did this mod. It took up the slack. Didn't change my MPH but definitely took up the slack.


Sent from my iPhone using Tapatalk
BlueandWhiteRV is offline   Reply With Quote
Unread 04-05-2016, 04:54 PM   #28
Not Yet Wild
 
yota571's Avatar
Club Car
 
Join Date: Dec 2015
Location: Mobile,AL
Posts: 36
Default



is this the mcor. My lift will be in tomorrow I'll get a good at that fix tomorrow


Sent from my iPhone using Tapatalk
yota571 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Club car speed Electric Club Car
95 Club Car - Speed Gas Club Car
1981 club car slow speed fast speed Electric Club Car
Club car DS speed...could this be right? Electric Club Car
99 club car (gas) not getting up to speed Gas Club Car


All times are GMT -5. The time now is 07:56 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.