lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-24-2016, 05:39 PM   #1
MCO
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 11
Default Did I screw up

Today I was putting on some cables that wasn't in my upgrade kit when I received it. I have a hitachi motor and and have f1 and f2. When I originally installed if the polarity switched and reverse was forward. I switched the cables and hooked everything back up and now nothing. I don't hear the solenoid clicking. Dunno what to do from here.


Sent from my iPhone using Tapatalk
MCO is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 04-24-2016, 05:56 PM   #2
Dazed & Confused
 
crash test dummy's Avatar
Club Car
 
Join Date: Nov 2011
Location: Z-HELLS FL
Posts: 14,047
Default Re: Did I screw up

Quote:
Originally Posted by MCO View Post
Today I was putting on some cables that wasn't in my upgrade kit when I received it. I have a hitachi motor and and have f1 and f2. When I originally installed if the polarity switched and reverse was forward. I switched the cables and hooked everything back up and now nothing. I don't hear the solenoid clicking. Dunno what to do from here.


Sent from my iPhone using Tapatalk
check to see if anything got left off
get down and look under cart , i've missed some that fell down and were hanging under cart


crash test dummy is offline   Reply With Quote
Unread 04-24-2016, 06:01 PM   #3
Gone Wild
 
teecro's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jun 2014
Location: Sunset Bay, TN
Posts: 2,214
Default Re: Did I screw up

First rule of Engineering is when something does not work as it did before you messed with it is to do your best to reverse what you did and try again...
teecro is offline   Reply With Quote
Unread 04-24-2016, 06:09 PM   #4
MCO
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 11
Default

1981 club Car 36v. I upgraded to scottyb's PK c52 and upgraded cables. I did change everything back and still nothing.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
MCO is offline   Reply With Quote
Unread 04-24-2016, 06:14 PM   #5
Gone Wild
 
teecro's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jun 2014
Location: Sunset Bay, TN
Posts: 2,214
Default Re: Did I screw up

Did ya have any sparking issues? Even tiny ones can at best blow fuses and at worst blow controllers.. I'd start by double checking all battery to battery connections, then move to battery solenoid voltage readings etc. Do you have voltage across the small wires going to the solenoid when it should be energized?
teecro is offline   Reply With Quote
Unread 04-24-2016, 07:51 PM   #6
Gone Wild
Club Car
 
Join Date: Apr 2014
Location: Oregon City, Or
Posts: 1,939
Default Re: Did I screw up

Shouldn't an 81 be a series motor? No "f's", only "S's and A's".


.
tag50 is offline   Reply With Quote
Unread 04-24-2016, 08:36 PM   #7
MCO
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 11
Default

The hitachi motor is probably a replacement it has a's and f's


Sent from my iPhone using Tapatalk
MCO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
How bad did he screw up? Electric Club Car
How bad did I screw up... Electric Club Car
did i screw up???? Members Rides
Did I screw something up!!!! Gas Yamaha


All times are GMT -5. The time now is 02:54 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.