lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-06-2016, 01:00 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Default ezgo with alltrax400

Replaced batteries but forgot to place run/tow in tow mode. Got spark hooking power. No light on controller pwr on pin six only nothing on 9or10
Jack mcpherson is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 05-06-2016, 01:03 PM   #2
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,050
Default Re: ezgo with alltrax400

Which drive system is this?
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:09 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Default Re: ezgo with alltrax400

Pds
Jack mcpherson is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:21 PM   #4
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Default Re: ezgo with alltrax400

42volts with new batteries jump solenoid it engages, but nothing else happens
Jack mcpherson is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:22 PM   #5
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Default Re: ezgo with alltrax400

Run/tow switch has power on three out of four pins.
Jack mcpherson is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:30 PM   #6
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Default Re: ezgo with alltrax400

Don't know why they put me in the club car forum. I said ez go
Jack mcpherson is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:39 PM   #7
Gone Wild
 
jjance's Avatar
Club Car
 
Join Date: Feb 2011
Location: Chattanooga TN
Posts: 2,105
Default Re: ezgo with alltrax400

Did you install the 400amp fuse? If so check to see if it's blown.
jjance is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:51 PM   #8
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Default Re: ezgo with alltrax400

Yes idid and its fine
Jack mcpherson is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:56 PM   #9
Gone Wild
 
kgsc's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2009
Location: Aiken, SC
Posts: 6,166
Default Re: ezgo with alltrax400

Quote:
Originally Posted by Jack mcpherson View Post
Run/tow switch has power on three out of four pins.
With the switch in Run mode all 4 wires should have 42 volts..
kgsc is offline   Reply With Quote
Unread 05-06-2016, 01:58 PM   #10
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Default Re: ezgo with alltrax400

Ok not sure if I was checking in right mode. I have C.R.S. I'll go check again. Give me a few minutes.
Jack mcpherson is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes



All times are GMT -5. The time now is 07:45 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.