lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-23-2016, 12:31 AM   #1
Not Yet Wild
 
goyo5667's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 8
Default What am I missing after I installed heavy duty leaf springs

I just finished installing my heavy duty leaf springs on my DS. It wasn't an easy job but the lift kit is looking really nice right now. I just tried to take it for a test drive and the cart won't go. It just clicks and I noticed that I can move the car back and forth like it's not even in gear what did I forget it was working fine before the job. My batteries are very new and I have a new mcor. Any ideas?
goyo5667 is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 07-23-2016, 12:42 AM   #2
Not Yet Wild
 
Ralindig's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Default Re: What am I missing after I installed heavy duty leaf springs

Did you check the brakes? Make sure brake cables aren't too tight........never mind if you can move it it's not the brakes
Ralindig is offline   Reply With Quote
Unread 07-23-2016, 12:43 AM   #3
Dawg Gone Wild
 
TahoeDawgZ71's Avatar
Club Car
 
Join Date: Mar 2010
Location: Golf Car Capital of The World... Augusta, Georgia
Posts: 6,480
Default Re: What am I missing after I installed heavy duty leaf springs

It's an IQ isn't it? Take the controller cover off and make sure you didn't pull the orange and blue wires off of the controller.
TahoeDawgZ71 is offline   Reply With Quote
Unread 07-23-2016, 03:30 PM   #4
Not Yet Wild
 
goyo5667's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 8
Smile Re: What am I missing after I installed heavy duty leaf springs

Thank you David from Revolution Carts. Those two wires were knocked off the controller as you said.
goyo5667 is offline   Reply With Quote
Unread 07-23-2016, 05:29 PM   #5
Dawg Gone Wild
 
TahoeDawgZ71's Avatar
Club Car
 
Join Date: Mar 2010
Location: Golf Car Capital of The World... Augusta, Georgia
Posts: 6,480
Default Re: What am I missing after I installed heavy duty leaf springs

TahoeDawgZ71 is offline   Reply With Quote
Unread 07-23-2016, 05:32 PM   #6
Stay thirsty my friends!
 
gornoman's Avatar
Mixed Breed
 
Join Date: Jan 2007
Location: Suburban Chicago
Posts: 24,680
Default Re: What am I missing after I installed heavy duty leaf springs

Quote:
Originally Posted by TahoeDawgZ71 View Post
It's an IQ isn't it? Take the controller cover off and make sure you didn't pull the orange and blue wires off of the controller.
Quote:
Originally Posted by goyo5667 View Post
Thank you David from Revolution Carts. Those two wires were knocked off the controller as you said.
Great call, David!
gornoman is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
battery, click, leaf spring
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Should I get heavy duty rear springs or add-a-leaf springs? Lifted Golf Carts
Heavy duty leaf springs? Electric Club Car
Club Car DS heavy duty leaf springs Golf Carts and Parts
WTB Heavy Duty Leaf Springs 98 EZGO Golf Carts and Parts
Heavy duty rear leaf springs Golf Carts and Parts


All times are GMT -5. The time now is 07:38 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.