lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-24-2016, 05:09 PM   #21
Gone Wild
 
jjance's Avatar
Club Car
 
Join Date: Feb 2011
Location: Chattanooga TN
Posts: 2,105
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

Is it a Precedent or a DS Club Car.
jjance is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 09-24-2016, 06:16 PM   #22
Old Sky Soldier
 
mrgolf's Avatar
Club Car
 
Join Date: Dec 2011
Location: Kentucky
Posts: 2,693
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

Looks like it's time for some voltage measurements, and some photos.
mrgolf is online now   Reply With Quote
Unread 09-24-2016, 06:44 PM   #23
Member #16,745
 
jakesnake27's Avatar
Harley Davidson
 
Join Date: Aug 2009
Location: Missouri
Posts: 9,136
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

Quote:
Originally Posted by Ingram View Post
What is PO.
PO= Previous Owner

Do yourself a favor, and as soon as you can, replace that bar style meter with a digital readout meter, which gives you much better information while operating your cart. I think every electric cart should have one installed.

Scottyb at Carts Unlimited is the best source: http://www.cartsunlimited.net/battery-led-meters.html
jakesnake27 is offline   Reply With Quote
Unread 09-24-2016, 06:47 PM   #24
Not Yet Wild
Tomberlin
 
Join Date: Oct 2015
Location: MN
Posts: 64
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

Check for stuck charger interlock. That's the only thing you did. Plug it back in a few times.
INWO is offline   Reply With Quote
Unread 09-25-2016, 02:56 PM   #25
Gone Wild
 
jjance's Avatar
Club Car
 
Join Date: Feb 2011
Location: Chattanooga TN
Posts: 2,105
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

Ingram, did you get it fixed?
jjance is offline   Reply With Quote
Unread 09-25-2016, 03:37 PM   #26
Gone Wild
Mixed Breed
 
Join Date: Apr 2011
Location: New Jersey
Posts: 933
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

Quote:
Originally Posted by Ingram View Post
Tried, still nothing...
What is your voltage across the main positive and negative?
meangreenmachine72 is offline   Reply With Quote
Unread 09-25-2016, 03:48 PM   #27
Gone Wild
Mixed Breed
 
Join Date: Apr 2011
Location: New Jersey
Posts: 933
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

You said you checked all (4) batteries ! So this is a 48 volt cart with 4 - 12 volt batteries ? You should be getting higher then 12volt fully charged. You may only have a 50 to 60 % charge.
meangreenmachine72 is offline   Reply With Quote
Unread 09-25-2016, 03:53 PM   #28
Gone Wild
 
Golf cart guy's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Central Florida
Posts: 900
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

anytime they break like that, it is something really simple. What that simple thing is- that's the hard part. Does it have a kill switch on it? maybe one you don't know about, or a security system of some sort?
Golf cart guy is online now   Reply With Quote
Unread 09-26-2016, 06:27 PM   #29
Getting Wild
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 122
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

Bump....I for one have been following AND ....gotta know whats up.
Slats is offline   Reply With Quote
Unread 09-27-2016, 07:42 PM   #30
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 10
Default Re: Ran fine the day I bought it, a day later it doesn't

First, thank you all for all the thoughts and suggestions, very much appreciated! I truly tried everything that everyone suggested, still no luck. With that, I broke down, loaded it up and took it the professionals today. I'm hoping they get on it this week/tomorrow and I will come back and let you all know the diagnosis. Again, truly appreciate everyone taking the time to help!
Ingram is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
running fine then lugs down and then ran fine Gas EZGO
running fine then lugs down and then ran fine Gas EZGO
Another fine mess Electric Club Car
Ran fine then nothing Gas EZGO
cart will run fine, quit, then run fine again Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 08:09 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.