lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-01-2018, 11:01 AM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Default 08 Precedent Light Kit Replacement Mistake

Didnt put in tow mode or disconnect battery, rookie mistake. Replacing existing light kit with LED one. Plug in Play i thought. Now lights and turn signals work, but cart won't run and reverse beeper makes no sound at all? Blown Fuse? I hope? If so where would it be? Like i said the lights still work fine and the battery charger seems to charge the batteries fine too. Any help would be appreciated. Thanks in advance
japerry01 is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Light bar replacement - connectors don't fit Electric EZGO
LED light replacement Electric EZGO
LED replacement light help Electric EZGO
Battery light replacement Electric Club Car
Precedent Light Kit Installation Tail Light Question Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.