lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-25-2019, 11:28 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 13
Default Charging issue after xct500 install

I have a 2017 Onward - installed PQ motor, xct500 controller, and solenoid in it. Running great, but when I plugged in the charger, the indicator light on the charger just stayed solid blue. It doesn’t seem to recognize that the cart is plugged in.

Where should I start?
CWGrisw0ld is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 05-26-2019, 09:59 AM   #2
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 13
Default Re: Charging issue after xct500 install

NM, had the negative off the charger port going to the solenoid instead of the controller. Everything working now!
CWGrisw0ld is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Help! Alltrax XCT500 Precharge Error - New Install Electric Club Car
Alltrax XCT500 install question Electric EZGO
Alltrax XCT500 Install on 2011 Club Car DS IQ Electric Club Car
New install on xct500 and admiral mot-a2 Electric Club Car
Alltrax xct500 install help Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 01:23 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.