lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-10-2009, 05:06 PM   #1
cra
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 11
Default Royal

I have replaced the batteries and tried another charger and have 50.5 volts and the car gives just a quick hint of moving and then nothing after depressing the pedal. This happens intermittently. After some charges the car works perfectly normal. Any ideas? Is this an OBC symptom ?
Thanks,
cra is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Lifting my Royal Ride Lifted Golf Carts
Royal Ride Electric Club Car
Royal Ride Electric Club Car
Ride Royal Blue Events/Places to ride


All times are GMT -5. The time now is 11:06 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.