lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-08-2009, 06:33 AM   #1
Not Yet Wild
 
tr19dc's Avatar
Club Car
 
Join Date: Oct 2008
Location: Alabama
Posts: 37
Default Help!

I have a '94 Club Car that was running fine one day and the next I got on it and it had a loss of low end torgue and it takes longer to get up to speed. I ran beside another 36v cart that I know was running fine and mine was faster once it got up to speed. It barely will pull a hill. Another problem I've had since I've owned it is, when I turn the key on it will creep forward. I did notice that the v-glide switch is not all of the way back when the accelerator is not depressed. Could a resistor be causing my torque problems? Help with this would be greatly appreciated!!

Thanks
tr19dc is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes



All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.