lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-05-2009, 03:31 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 26
Default 04 Club Car stopped working PLEASE HELP!

I just drove my 04 Club Car yesterday and today I saw the charge light blinking so I plugged in the charger, it went to 15 and I went in the house. About 30 minutes later, I noticed the charger was on zero and was not working. I unplugged the charger and turned on the key and nothing. The lights and brake lights work, I checked the fuse on the other side of the charge port and it is good. I pushed the reverse switch and no buzzer. I hear a click when I push the accelerator but no go. I have no manual or wiring diagrams so I have no idea what to do next. I would greatly appreciate any help. Thanks in advance. Billyzack
Billyzack is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 12-05-2009, 03:45 PM   #2
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,077
Default Re: 04 Club Car stopped working PLEASE HELP!

What is the voltage across the whole pack?
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 12-05-2009, 04:12 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 26
Default Re: 04 Club Car stopped working PLEASE HELP!

I checked each battery and they are at 8 volts but I checked the pack and it shows 22 Volts, am I doing something wrong, I don't get it. Thanks, Billyzack
Billyzack is offline   Reply With Quote
Unread 12-05-2009, 05:45 PM   #4
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 26
Default Re: 04 Club Car stopped working PLEASE HELP!

It was just a loose battery terminal. Thanks. Billyzack
Billyzack is offline   Reply With Quote
Unread 12-05-2009, 06:06 PM   #5
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,077
Default Re: 04 Club Car stopped working PLEASE HELP!

Woohoo! We fived it! A simple pack voltage check was all it took. You are too easy.......
Now keep an eye on those terminal ends a loose connection will cause arching and melt the battery terminal or worse.... so check water levels and cable tightness
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 12-05-2009, 06:11 PM   #6
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 26
Default Re: 04 Club Car stopped working PLEASE HELP!

I will do that and thanks, you made my day. Billyzack
Billyzack is offline   Reply With Quote
Unread 12-05-2009, 06:22 PM   #7
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,077
Default Re: 04 Club Car stopped working PLEASE HELP!

LOL....... you ARE too easy
scottyb is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Tach stopped working Gas Club Car
99 Club Car Stopped Working Electric Club Car
club car just stopped working Electric Club Car
Club Car Electric Stopped working Electric Club Car
Electric Club Car Stopped Working Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 11:05 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.