lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 03-17-2010, 07:34 PM   #1
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default No Response from Gas Pedal

2004 Electric Club Car: About 1 in 5 times I push the gas pedal there is no response, if I let up and push again the cart will respond and move. Does anyone have any knowledge of this problem?
Thanks
Chester is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 10-30-2011, 11:23 AM   #2
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 6
Default Re: No Response from Gas Pedal

Chester I am having same problem. I have a Club Car Precedent same year.
I have replaced solenoid MCOR bypass OBC and still have the problem. Some time I get no reverse buzzer but pressing pedal a few times and it buzzes and the cart will go. Not sure if there is a contact some place or loose wire. Any help would be great.
Jim
jgerfers is offline   Reply With Quote
Unread 10-30-2011, 11:33 AM   #3
Gone Wild
 
Colbyntx's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jun 2010
Location: East Texas
Posts: 602
Default Re: No Response from Gas Pedal

Is your cart all stock? I had the same problem when I replaced my controler with an Alltrax. It turned out to be the HPD alarm. Which is the high pedal disable. The MCOR frequency was out of range sometimes. Had that disabled and has never done it again. Welcome to BGW and a little more info about your cart will be helpful.
Colbyntx is offline   Reply With Quote
Unread 11-02-2011, 04:47 PM   #4
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 6
Default Re: No Response from Gas Pedal

My cart is a 2004 Precedent all stock. Since this trouble began of intermittent no pedal response and some times no reverse buzzer a golf cart shop said my computer OBC was bad and my solenoid was sticking. They disabled the OBC sold me a Lestor smart charger and replaced the solenoid. One week later same problem. Now they say it was the MCOR so they replaced it the very next day same problem. Took it back they said they found corroded wire on F&R switch replaced it no charge. We are talking to the tune of $1000 they have charged me. I have noticed now after checking that no resistor or diode on my solenoid will that matter? So far the problem all ways clears up after pressing pedal 3 or 4 times. Can the OBC shut down the system down intermittently like that? Any clues or help greatly appreciated.
Jim
jgerfers is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
club car 2004, gas pedal
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Will 1 bad battery = no response at all? Electric EZGO
need advice on non-response club car Gas Club Car
Best Information and all around best help and quick response Gas Yamaha
Throttle Response Electric EZGO
Throttle response on this '96 TXT is all or none Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 08:17 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.