lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-06-2010, 04:37 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 11
Default I need some help!!!

Hi all,

I have a 1987 Club Car electric 36v. It was running fine and even replaced one solenoid and two resistors. Then I let it sit for awhile (couple of month or so) and now nothing!

It won't start. I even had two new batteries, still nothing. I also tried to swap the new solenoid to see if one was bad. No change. i'm stuck. I need help and advice.

Thanks,

Chuck
lukysclub is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 04-06-2010, 05:02 PM   #2
Gone Wild
 
ZZTOP's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Jan 2010
Location: South florida
Posts: 366
Default Re: I need some help!!!

Welcome

do you know how old the batteries are??

do you have a meter, can you take the volt reading from the battery pack and post it here, and a reading from each battery--
ZZTOP is offline   Reply With Quote
Unread 04-06-2010, 05:06 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 11
Default Re: I need some help!!!

I will check them tongiht put the findings here. But i do know that are new.
lukysclub is offline   Reply With Quote
Unread 04-06-2010, 05:18 PM   #4
Gone Wild
 
ZZTOP's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Jan 2010
Location: South florida
Posts: 366
Default Re: I need some help!!!

When you get time post the volts, and check all the cables make sure all clean and tight--do you hear a click when you push the pedal
ZZTOP is offline   Reply With Quote
Unread 04-06-2010, 05:27 PM   #5
Not Yet Wild
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 11
Default Re: I need some help!!!

Yes, i can hear the clicking for the speed switches. When i turn the key to start i get nothing. Not even a sound.
lukysclub is offline   Reply With Quote
Unread 04-07-2010, 07:31 AM   #6
Gone Wild
E-Z-GO
 
Join Date: Jan 2010
Location: LA (Lower Alabama)
Posts: 276
Default Re: I need some help!!!

If you hear the clicking from the speed switches, but not the louder click from the solenoids, your not get power back to where it needs to be. Check the connections around your f/r switch and small solenoid wires as well.
Hillbilly Deluxe is offline   Reply With Quote
Unread 04-07-2010, 10:08 AM   #7
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,044
Default Re: I need some help!!!

A Pack voltage of 36 - 39 volts is needed .... The solenoid closest to the driver's side is the master. It must click first when you begin pressing the peddle, or the cart will not go at all.
scottyb is online now   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes



All times are GMT -5. The time now is 12:14 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.