lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-24-2010, 04:20 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2010
Posts: 3
Default Speed Problem

My '08 CC has developed a problem. When you take off everything seems fine then all of a sudden it slows down. It's like when you're going down a hill and it gears down. Only this happens on level ground. Capacitor?
Thanks
Speck is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 05-24-2010, 06:09 PM   #2
Dawg Gone Wild
 
TahoeDawgZ71's Avatar
Club Car
 
Join Date: Mar 2010
Location: Golf Car Capital of The World... Augusta, Georgia
Posts: 7,981
Default Re: Speed Problem

Speed sensor... it's on the end of your motor attached to the three wires that plug into the main wire harness.
TahoeDawgZ71 is offline   Reply With Quote
Unread 05-24-2010, 07:48 PM   #3
keg
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Apr 2010
Location: VA
Posts: 21
Default Re: Speed Problem

David you have helped me out befor, Is there a way to undo the speed sensor?my 2004 will do the same thing. I get going but then it flat lines. the motor is stock.
keg is offline   Reply With Quote
Unread 05-24-2010, 10:07 PM   #4
Dawg Gone Wild
 
TahoeDawgZ71's Avatar
Club Car
 
Join Date: Mar 2010
Location: Golf Car Capital of The World... Augusta, Georgia
Posts: 7,981
Default Re: Speed Problem

Quote:
Originally Posted by keg View Post
David you have helped me out befor, Is there a way to undo the speed sensor?my 2004 will do the same thing. I get going but then it flat lines. the motor is stock.
Nope... If the controller doesn't see it, it defaults to 8MPH.
TahoeDawgZ71 is offline   Reply With Quote
Unread 05-31-2010, 10:47 PM   #5
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Default Re: Speed Problem

My car is doing the exact same thing. Were you able to resolve this? How?
DARNOLD is offline   Reply With Quote
Unread 05-31-2010, 11:48 PM   #6
Gone Wild
 
golfcarfixer's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2009
Location: DELAWARE
Posts: 2,656
Default Re: Speed Problem

Like Dawg said you have a bad speed sensor just replaced one friday as it was doing the same thing.Its a 2-minute job.
golfcarfixer is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Speed Problem Electric Yamaha
speed problem xt 500 Electric EZGO
Speed Control Problem on 90 EZ GO Electric EZGO
Speed Problem Electric Club Car
speed problem Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 03:27 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.