lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-17-2010, 03:43 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Default No power at low speeds

I have a 2004 Club Car Precedent that has very jumpy power when you first press the pedal. Once you get going faster the power is fine and very smooth but when you first press the pedal it's very rough. Any ideas on what it could be? Thanks
tnmalmins is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 07-17-2010, 03:44 PM   #2
The Last Moja Morani
 
shadowman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: jumping from cart to cart
Posts: 8,975
Default Re: No power at low speeds

start with basics.............check batt. voltage and voltage under load.......post both sets of#,s............................................. ..
shadowman is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
90 ez go not reaching high speeds Gas EZGO
97 speeds up, slows down Electric EZGO
Slow Speeds are a NO-GO for my EZ-GO Gas EZGO
G1 speeds up, slows down Gas Yamaha
Backfire at slow speeds Gas EZGO


All times are GMT -5. The time now is 05:27 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.