lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 07-23-2014, 12:26 PM   #11
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 6
Default Re: MCOR? Speed Sensor? Controller? Cart Runs at half speed. Advice, please.

OTE=Slats;1054950]Bigtlove, what is your cart doing?[/QU battery are at full charge ,start out ok but about 50 ft it start to slow down
bigtlove is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 07-23-2014, 01:45 PM   #12
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 6
Default Re: MCOR? Speed Sensor? Controller? Cart Runs at half speed. Advice, please.

Quote:
Originally Posted by GLEEMO View Post
So what is the complete pack Voltage (not loaded) after charger has completed charge and been at rest for 8-12 hours ?
Have U done anything to the cart recently (mods) ?
When did this start ? gradually all at once ?

Here is a little more readable version of the same test PLUS some other usefull test
do you have same test plus on a 48 volts
bigtlove is offline   Reply With Quote
Unread 01-17-2015, 04:26 PM   #13
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 1
Default Re: MCOR? Speed Sensor? Controller? Cart Runs at half speed. Advice, please.

Tsafty: Sorry if I'm doing something wrong on the sight but I'm having basically same problem. Cart will not into high speed. Through this web sight I found the speed sensor bad ( the magnet in the sensor was cracked) and have replaced it. Still will not into high speed. Are you saying the MCOR (motor controller output regulator) is the next logical thing to check? How do you check it with a meter?
b03858 is offline   Reply With Quote
Unread 01-18-2015, 09:53 PM   #14
Dawg Gone Wild
 
TahoeDawgZ71's Avatar
Club Car
 
Join Date: Mar 2010
Location: Golf Car Capital of The World... Augusta, Georgia
Posts: 8,014
Default Re: MCOR? Speed Sensor? Controller? Cart Runs at half speed. Advice, please.

Quote:
Originally Posted by b03858 View Post
Tsafty: Sorry if I'm doing something wrong on the sight but I'm having basically same problem. Cart will not into high speed. Through this web sight I found the speed sensor bad ( the magnet in the sensor was cracked) and have replaced it. Still will not into high speed. Are you saying the MCOR (motor controller output regulator) is the next logical thing to check? How do you check it with a meter?
Cart serial number? Did you replace the magnet only or did you replace the actual sensor?
TahoeDawgZ71 is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
clubcar, controller, mcor, speed sensor
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
precedent motor speed sensor Electric Club Car
1985 G1 Runs fine low speed , high speed run for a mile then fall on its face Gas Yamaha
2002 CC DS runs at half speed Electric Club Car
05 Western (ezgo) Speed Sensor Electric golf carts
MCOR vs. Speed Controller Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 01:51 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.