lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 11-29-2010, 12:04 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 5
Default almachnau

after running my cart for a round of golf and i plug it in, the charger goes off after only two minutes. I then keep going over the same procedure quite a number of times until it finally catches and continues to charge until done.
Is there a fault in my onboard computer? I sure hope there is a fix for this as I have to spend a long time after golfing to monitor the charger to make sure it will charge my batteries.
almachnau is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 11-29-2010, 12:13 PM   #2
Gone Wild
Club Car
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston, Texas
Posts: 179
Default Re: almachnau

First thing needed will be year, make, model and voltage of cart.
dtkana is offline   Reply With Quote
Unread 11-29-2010, 12:18 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 5
Default Re: almachnau

It is a 1999 Club Car, two year old 48 volt batteries
almachnau is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
1999 club car
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes



All times are GMT -5. The time now is 01:21 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.