lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 02-05-2011, 11:31 AM   #41
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,069
Default Re: No Forward After Upgrade

Where ever you got your controller you should have gotten this diagram ... but again I believe this is correctly wired or you would not have forward or reverse.
Attached Images
File Type: png Logisystems wiring picture.PNG (29.5 KB, 5 views)
Attached Files
File Type: pdf Logisystems ITS EZGO SERIES.pdf (8.9 KB, 2 views)
scottyb is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 02-05-2011, 11:34 AM   #42
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Sep 2010
Location: Natchez, MS
Posts: 54
Default Re: No Forward After Upgrade

Thanks for the diagram. I will look it over and see what more trouble i can brew up ha. But yes Roady those three wires may be the only ones hooked up in the right places at this point but my throttle and key is hooked up that way.
Zach_McCormick is offline   Reply With Quote
Unread 02-05-2011, 11:40 AM   #43
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Sep 2010
Location: Natchez, MS
Posts: 54
Default Re: No Forward After Upgrade

I did get a few papers with my controller but I dont think that was one of them. Im about to go look at this thing again and I will see if i have that one also.
Zach_McCormick is offline   Reply With Quote
Unread 02-05-2011, 12:17 PM   #44
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Sep 2010
Location: Natchez, MS
Posts: 54
Default Re: No Forward After Upgrade

Well I was gonna show you how I had my F/R wired up but the files are not wanting to upload at the moment. So I will try it later. But could you tell me what the #s 1,2,3 that is going from motor on the alltrax diagram is/means. I assume they are to F/R but not sure which ones are 1,2, and 3 on the switch.
Zach_McCormick is offline   Reply With Quote
Unread 02-05-2011, 12:36 PM   #45
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,069
Default Re: No Forward After Upgrade

The two 2s are one on each side = S1 and S2 = your directional wires. On a Club Car they are the pivoting connections on the center pivoting piece. IN the diagram B+ will go in on the bottom and A1 will connect to the top bar ( via the side connection )
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 02-05-2011, 12:54 PM   #46
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Sep 2010
Location: Natchez, MS
Posts: 54
Default Re: No Forward After Upgrade

Alright I think I get the setup now. Sorry the numbers just threw me off since I was not aware of where they pertained to. But does this diagram work for club car. I know the diagram does but what it says about F/R switch? Just wondering although I know you just told me where the wires go on it.
Attached Images
File Type: jpg AXE Series Cable install diagram.jpg (86.8 KB, 2 views)
Zach_McCormick is offline   Reply With Quote
Unread 02-05-2011, 02:10 PM   #47
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Sep 2010
Location: Natchez, MS
Posts: 54
Default Re: No Forward After Upgrade

I hooked up like diagram shows and still all reverse. Could it be something in the motor because I can hear it trying to turn over the wheels( it has a slight squeak to it) and it does it in both forward and reverse. so I am almost sure the pack is getting to the motor.
Zach_McCormick is offline   Reply With Quote
Unread 02-05-2011, 06:09 PM   #48
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Sep 2010
Location: Natchez, MS
Posts: 54
Default Re: No Forward After Upgrade

Alright my problem is fixed now. wires on motor terminal were on wrong. but everything is working. If anyone wants to see pictures of the wiring I can try to post it so you wont have the same problem. Thanks for all the help that was given..
Zach_McCormick is offline   Reply With Quote
Unread 02-05-2011, 06:14 PM   #49
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,069
Default Re: No Forward After Upgrade

That makes sense because nothing else did, Glad to hear you got it working....
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 02-06-2011, 03:20 AM   #50
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Sep 2010
Location: Natchez, MS
Posts: 54
Default Re: No Forward After Upgrade

Yeah I know. I figured since I knew I was getting a current in forward on my F/R switch that it would be wrong wiring on motor terminals and it was..
Zach_McCormick is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Alarm sounding in forward. No movement in forward or reverse Electric Club Car
G9A Will Not Go Forward Gas Yamaha
Forward Reverse switch melted on forward...have question about replacement part Electric Club Car
No forward Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 10:18 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.