lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 04-10-2011, 08:13 PM   #11
Getting Wild
 
GIMME THE KEYS's Avatar
Club Car
 
Join Date: Nov 2010
Location: Tenn
Posts: 100
Default Re: need help !!!!!!!!!!

52 volts ! Drove the cart today with some peet moss on the back it completely drops out if going up an incline with a load and about 10 mph, the magnet is good on my pq motor,im still thinking its the speed sensor ,but if anyone has anything im listneing.

also i was going to swap the sensor from my 04 c precedent but its totally diff ,whats the diff in motors ?
GIMME THE KEYS is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 04-10-2011, 08:35 PM   #12
just leave me alone
 
GLEEMO's Avatar
Club Car
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tennessee
Posts: 5,643
Default Re: need help !!!!!!!!!!

went back and read from the beginning .
Do U have both a SpeedyLink and a PQ motor ?
GLEEMO is offline   Reply With Quote
Unread 04-10-2011, 09:19 PM   #13
Getting Wild
 
GIMME THE KEYS's Avatar
Club Car
 
Join Date: Nov 2010
Location: Tenn
Posts: 100
Default Re: need help !!!!!!!!!!

yes sir,,,,
GIMME THE KEYS is offline   Reply With Quote
Unread 04-10-2011, 09:38 PM   #14
just leave me alone
 
GLEEMO's Avatar
Club Car
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tennessee
Posts: 5,643
Default Re: need help !!!!!!!!!!

Did PQ know this ,
I did not think they could/would work together ?
GLEEMO is offline   Reply With Quote
Unread 04-10-2011, 09:48 PM   #15
Getting Wild
 
GIMME THE KEYS's Avatar
Club Car
 
Join Date: Nov 2010
Location: Tenn
Posts: 100
Default Re: need help !!!!!!!!!!

yes told robby before i ordered the motor and has worked great for months. Just curious why or what reasons would they not work together ? its my understanding that it is just a speed code 4 .
GIMME THE KEYS is offline   Reply With Quote
Unread 04-11-2011, 11:50 AM   #16
just leave me alone
 
GLEEMO's Avatar
Club Car
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tennessee
Posts: 5,643
Default Re: need help !!!!!!!!!!

I thought they both sorta did the same thing, I thought the way PQ got the extra speed
for the bandit ,was to trick the motor into thinking the controller was set to speed code 4 and by disabling Regen breaking.
Which is also what I thought the speedy link also did .

Obviously it does not pay to AssUme , in my case :))
GLEEMO is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes



All times are GMT -5. The time now is 06:48 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.