lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-07-2011, 12:55 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Default need help.....

Hello everyone, im new to this site. i have been browsing for awhile, but not found my problem. i have a DS 2000 year club car, (i think) and it wont go. out of the blue one day went to move it and it would not go. connected the charger and it would not even come on. a friend took it and by passed the timer on the charger, and now the charger works, but cart still wont go. can cross out the solonoid on the 2 big poles and it will move. changed solonoid and still got same thing. my question is, WHAT NOW?....... help.
wbeez1 is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 05-07-2011, 12:58 PM   #2
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,063
Default Re: need help.....

Quote:
Originally Posted by wbeez1 View Post
Hello everyone, im new to this site. i have been browsing for awhile, but not found my problem. i have a DS 2000 year club car, (i think) and it wont go. out of the blue one day went to move it and it would not go. connected the charger and it would not even come on. a friend took it and by passed the timer on the charger, and not it works, but cart still wont go. can cross out the solonoid on the 2 big poles and it will move. changed solonoid and still got same thing. my question is, WHAT NOW?....... help.
Sounds like a failure in the solenoid activation circuit. What voltage is your cart?
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 05-07-2011, 12:59 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Default Re: need help.....

sorry, 36 volt.
wbeez1 is offline   Reply With Quote
Unread 05-07-2011, 01:02 PM   #4
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,063
Default Re: need help.....

Check for voltage in and out of the micro switch on the F&R switch and inside the V-glide.
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 05-07-2011, 01:06 PM   #5
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Default Re: need help.....

thanks ill go check that and be back shortly.
wbeez1 is offline   Reply With Quote
Unread 05-07-2011, 01:09 PM   #6
Cartsunlimited.net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 64,063
Default Re: need help.....

ME too, back later






I got 2 sets of cables to make .....I'll check back.
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 05-11-2011, 08:35 PM   #7
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2011
Posts: 4
Default Re: need help.....

sorry for the delay, been busy. a friend that is a whole lot more familiar with it, is looking at it for me.
wbeez1 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes



All times are GMT -5. The time now is 03:54 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.