lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-14-2011, 09:58 PM   #41
Gone Wild
Club Car
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 600
Default Re: 98 Club Car not running, but power to motor

only other thing I can think of is the main line fused look arround????
gaminde is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 06-14-2011, 10:14 PM   #42
The Last Moja Morani
 
shadowman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: jumping from cart to cart
Posts: 8,975
Default Re: 98 Club Car not running, but power to motor

Quote:
Originally Posted by gaminde View Post
yes OBC will stop cart from running
If the solenoid is clicking then its not the obc


are you sure about that? i have seen plenty of carts with clicking soleniods that had bad OBC,s...........................................
shadowman is offline   Reply With Quote
Unread 06-15-2011, 12:32 PM   #43
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Jun 2011
Location: So. Cali
Posts: 27
Default Re: 98 Club Car not running, but power to motor

Quote:
Originally Posted by gaminde View Post
only other thing I can think of is the main line fused look arround????
i want to say no because nothing looks out of the ordinary
Sgt_Slacker is offline   Reply With Quote
Unread 06-19-2011, 01:34 AM   #44
Not Yet Wild
Club Car
 
Join Date: Jun 2011
Location: So. Cali
Posts: 27
Talking Re: 98 Club Car not running, but power to motor

OMG OMG OMG!!!!!! i got her running and driving just perfectly!!! i bought a panel (the controller, OBC, and solenoids on the aluminum panel) from "stretchman" (just a great person) on here for $100 and it WAS the controller AND the main solenoid that was bad!!

THANK YOU THANK YOU THANK YOU, ALL OF YOU FOR THE HELP!!!!!!!

now its gonna b time for "fun stuff" to do to it
Sgt_Slacker is offline   Reply With Quote
Unread 06-19-2011, 08:57 AM   #45
The Last Moja Morani
 
shadowman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: jumping from cart to cart
Posts: 8,975
Default Re: 98 Club Car not running, but power to motor

Quote:
Originally Posted by Sgt_Slacker View Post
OMG OMG OMG!!!!!! i got her running and driving just perfectly!!! i bought a panel (the controller, OBC, and solenoids on the aluminum panel) from "stretchman" (just a great person) on here for $100 and it WAS the controller AND the main solenoid that was bad!!

THANK YOU THANK YOU THANK YOU, ALL OF YOU FOR THE HELP!!!!!!!

now its gonna b time for "fun stuff" to do to it


................................
shadowman is offline   Reply With Quote
Unread 08-27-2011, 11:28 PM   #46
Gone Wild
 
Wynelocked's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Jun 2008
Location: Sumner Washington
Posts: 208
Default Re: 98 Club Car not running, but power to motor

Interesting thread...

I read it all.I'm having simular issues.This cart was running fine.My lot manager filled the batterys on these 5 carts, 08's, I bought.All 5 ran fine but water levels were low.He never fully charged the units I found out.He figured a couple of hours each was fine.This one cart didnt even get the couple of hours.It ran slower each day...according to him.Anyway...he drove it in the shop or tried to...then it just stopped.We pushed it in an put it on the charger.Charger would not start.I checked the batterys an they read from 9.8-10.5.So the next few days I charged each battery with a 12volt car charger.Got them to the point they would let the charger kick on.


Now...cart still wont run...no click...no nothing.

Need some help with this one...

Like where to start???
Wynelocked is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2011, 09:24 AM   #47
The Last Moja Morani
 
shadowman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: jumping from cart to cart
Posts: 8,975
Default Re: 98 Club Car not running, but power to motor

what is your battery voltage? and what is it dropping to under load? you only need one battery to crap itself under load to cause this so start by making sure they are holding up under load........................
shadowman is offline   Reply With Quote
Unread 08-28-2011, 08:16 PM   #48
Gone Wild
 
Wynelocked's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Jun 2008
Location: Sumner Washington
Posts: 208
Default Re: 98 Club Car not running, but power to motor

Quote:
Originally Posted by shadowman View Post
what is your battery voltage? and what is it dropping to under load? you only need one battery to crap itself under load to cause this so start by making sure they are holding up under load........................
Will look into tomorrow.
Wynelocked is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
new motor now not running Electric Club Car
Cart looses power after running long time Gas Club Car
Motor running hot now Extreme DC!
36v Batteries Running a 48v Motor Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 02:53 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.