lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 10-16-2011, 05:29 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 27
Default is it a charger problem

My charger always goes to 16 when I plug it in. After riding today I plugged it in and it only went to 9. Any ideal what would cause this .
swampers82 is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 10-16-2011, 05:35 PM   #2
Gone Wild
 
erict's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2011
Location: East Michigan
Posts: 1,305
Default Re: is it a charger problem

Quote:
Originally Posted by swampers82 View Post
My charger always goes to 16 when I plug it in. After riding today I plugged it in and it only went to 9. Any ideal what would cause this .
Was it a short ride with a fully charged battery? Seems like its acting normal.
erict is offline   Reply With Quote
Unread 10-16-2011, 05:47 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 27
Default Re: is it a charger problem

I hunted off of it today ran it down to only two bars showing . So it was pretty low . Normally it goes over 15 today only 9.
swampers82 is offline   Reply With Quote
Unread 10-16-2011, 07:18 PM   #4
Gone Wild
 
erict's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2011
Location: East Michigan
Posts: 1,305
Default Re: is it a charger problem

Quote:
Originally Posted by swampers82 View Post
I hunted off of it today ran it down to only two bars showing . So it was pretty low . Normally it goes over 15 today only 9.
Not sure....I would just let the charger do it's cycle and test the batteries with a DMM after.
erict is offline   Reply With Quote
Unread 10-16-2011, 08:02 PM   #5
Gone Wild
 
simple man's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Aug 2011
Location: Bunnell, Florida
Posts: 2,408
Default Re: is it a charger problem

Quote:
Originally Posted by swampers82 View Post
My charger always goes to 16 when I plug it in. After riding today I plugged it in and it only went to 9. Any ideal what would cause this .
I had one of the diodes in my charger go bad and it did the same thing. They are easy to check with either a continuity tester or a DMM.
simple man is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
G19 48v charger problem help... Electric Yamaha
01 charger problem Electric Club Car
EZ-Go Charger problem Electric EZGO
EZ Go Charger Problem Electric EZGO
Charger problem Electric Yamaha


All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.