lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-13-2012, 06:52 AM   #1
Not Yet Wild
 
UpstateNYDS's Avatar
Club Car
 
Join Date: Oct 2011
Location: Averill Park NY
Posts: 64
Default Slow cart, no regen

So cart sat for about a week, hopped on it to get the mail yesterday. It took off normally then seemed to hit a wall, like it's governed at 5mph. Also regen is not working, it rolls freely. Ideas?
UpstateNYDS is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 05-13-2012, 07:10 AM   #2
Medicare Recipient
E-Z-GO
 
Join Date: Jun 2011
Location: West Michigan
Posts: 3,543
Default Re: Slow cart, no regen

. . . sounds like speed sensor quit working . . .
Stevegrmich is offline   Reply With Quote
Unread 05-13-2012, 07:31 AM   #3
Not Yet Wild
 
UpstateNYDS's Avatar
Club Car
 
Join Date: Oct 2011
Location: Averill Park NY
Posts: 64
Default Re: Slow cart, no regen

Any way to test it?
UpstateNYDS is offline   Reply With Quote
Unread 05-13-2012, 09:52 AM   #4
Not Yet Wild
 
UpstateNYDS's Avatar
Club Car
 
Join Date: Oct 2011
Location: Averill Park NY
Posts: 64
Default Re: Slow cart, no regen

I think I pushed it out of the garage last week without it in tow. Not sure if that matters, but I'm thinking speed sensor. No resistance when pushing in run.
UpstateNYDS is offline   Reply With Quote
Unread 05-13-2012, 03:59 PM   #5
The Last Moja Morani
 
shadowman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: jumping from cart to cart
Posts: 8,975
Default Re: Slow cart, no regen

Quote:
Originally Posted by UpstateNYDS View Post
I think I pushed it out of the garage last week without it in tow. Not sure if that matters, but I'm thinking speed sensor. No resistance when pushing in run.
sensor....................................
shadowman is offline   Reply With Quote
Unread 05-14-2012, 06:54 PM   #6
Not Yet Wild
 
UpstateNYDS's Avatar
Club Car
 
Join Date: Oct 2011
Location: Averill Park NY
Posts: 64
Default Re: Slow cart, no regen

I'm thinking about a purple motor, does that come with a different speed sensor or do you x-fer the same one?
UpstateNYDS is offline   Reply With Quote
Unread 05-14-2012, 09:48 PM   #7
Dawg Gone Wild
 
TahoeDawgZ71's Avatar
Club Car
 
Join Date: Mar 2010
Location: Golf Car Capital of The World... Augusta, Georgia
Posts: 8,032
Default Re: Slow cart, no regen

Quote:
Originally Posted by UpstateNYDS View Post
I'm thinking about a purple motor, does that come with a different speed sensor or do you x-fer the same one?
I'm almost positive they will re-use your same one.
TahoeDawgZ71 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Regen cart no go. Controller? Electric Club Car
03 Regen runs slow uphill Electric Club Car
To convert a regen cart to a non regen cart? Electric Club Car
97 regen cart...I HATE REGEN BRAKING!! Electric Club Car
Slow takeoff 2003 DS Regen Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 01:29 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.