lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 06-25-2012, 07:10 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 1
Default Charger issue or something else?

I have a 2003 CC. When I plug in the charger, it clicks, them hums, but the amp meter does not move.

I just changed the receptiical and I triple checked all the wiring. It all looks good.

The charger was also worked on at a local shop but there were no problems with it before they took it because my wife thought there was a problem with it. sign.

So now I have a problem because two things were worked on at the same time so hard to isolate the problem.

So the charger clicks, hums, but the amp meter does not move. Any thoughts?

Thank you.

John
Jguerriere is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 06-25-2012, 08:43 PM   #2
The Last Moja Morani
 
shadowman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2007
Location: jumping from cart to cart
Posts: 8,975
Default Re: Charger issue or something else?

well if you were told your charger is ok can you try it on another cart? if it works on another cart i would suspect your OBC went bad although those charger symptons in a lot of cases its one of the diodes and heatsink.............try your charger on another cart if you can if it works its a problem with your cart ( OBC ) if charger works same way as it did then have it checked by someone else tell them to check diodes/heatsink and or relay............................................. ....
shadowman is offline   Reply With Quote
Unread 06-26-2012, 08:44 PM   #3
Getting Wild
 
JasonsGolfCarts's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jun 2012
Location: Brooksville, FL
Posts: 108
Default Re: Charger issue or something else?

Just a thought... have you checked the battery pack without the charger and then when the charger starts to hum? Maybe the amp gauge (link below) has come disconnected or it fried.

http://www.jasonsgolfcarts.com/30A_S..._p/cgr-005.htm

Have fun with it!!!
JasonsGolfCarts is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
48v, club car 2003
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
TXT charger issue... Electric EZGO
Charger issue Electric Club Car
Cart or charger issue? Electric EZGO
charger issue Electric Club Car
1996 48V DS Charger issue. Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 04:16 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.