lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 02-26-2013, 07:13 PM   #31
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 29
Default Re: Motor won't run

Should solenoid click when key turned on?..the only way I can get solenoid is by putting a ground on the small left post...
Wiring is
LARGE POST(1green,3red, 1 large red from#1 batt.)
LARGE POST(1 large yellow going to controller)
Small POST(1blue/white)
small POST + side(1red/white,1blue,1orange/white)

Plus I read pack voltage across controller and motor...with key off
Wiring mess, no turn of motor...very frustrated, any help would be great...thanks
Ultimatepoirier is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 02-27-2013, 05:52 PM   #32
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 29
Default Re: Motor won't run

If I am getting pack voltage at my controller and voltage to my motor
Does that mean my controller is still good ?
I am reading 49 volts at controller and motor, but it is all the time,
Not when I press pedal.. When and where should I read pack voltage..
Thanks,
I really wanna get this cart running and I thinks it's possible
U guys r great...thanks again.
I turn key on and solenoid clicks the. Voltage like I said,
And no turn of motor, but I believe I should oh read that when pedal
Is pressed???
Ultimatepoirier is offline   Reply With Quote
Unread 02-28-2013, 07:25 PM   #33
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 29
Default Re: Motor won't run

Need help please, I even tried 50 volts to motor ?..,, no turning, put jumper across a1 and a2 and put 12 volts across f1 and f2, motor coggs...tried 50 on bottom terminals no turning....which terminals should I be putting 50 volts on???...gonna have a fire soon if this thing doesn't go...lol,thanks again..
Ultimatepoirier is offline   Reply With Quote
Unread 03-01-2013, 06:54 AM   #34
Medicare Recipient
E-Z-GO
 
Join Date: Jun 2011
Location: West Michigan
Posts: 3,543
Default Re: Motor won't run

. . . read here, grasshopper . . .

Attachment 80754
Stevegrmich is offline   Reply With Quote
Unread 03-01-2013, 06:54 AM   #35
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 29
Default Re: Motor won't run

So...I did. Motor test by jumping f1 to a2 and supplied 12 volts
And motor turned... Does anybody know what I should be reading voltage
Wise from the controller??. I'm reading green positive and the rest all
Negative...is this correct?? Please help as I feel like this might run..
Thanks again
Ultimatepoirier is offline   Reply With Quote
Unread 03-01-2013, 07:37 AM   #36
Medicare Recipient
E-Z-GO
 
Join Date: Jun 2011
Location: West Michigan
Posts: 3,543
Default Re: Motor won't run

. . . I re-read your thread . . which model number controller do you have?
Stevegrmich is offline   Reply With Quote
Unread 03-01-2013, 07:52 AM   #37
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 29
Default Re: Motor won't run

Ge controller 220 amp 48 volt
Terminals are b- b+
Other end has a1 a2 and f1 f2
A1 is isolated from other terminals

Model number is missing from controller
Ultimatepoirier is offline   Reply With Quote
Unread 03-01-2013, 07:53 AM   #38
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 29
Default Re: Motor won't run

Also done the motor test, everything is good.. Thanks for taking
Time out to help.
Ultimatepoirier is offline   Reply With Quote
Unread 03-01-2013, 08:27 AM   #39
Medicare Recipient
E-Z-GO
 
Join Date: Jun 2011
Location: West Michigan
Posts: 3,543
Default Re: Motor won't run

Quote:
Originally Posted by Ultimatepoirier View Post
Ge controller 220 amp 48 volt
Terminals are b- b+
Other end has a1 a2 and f1 f2
A1 is isolated from other terminals

Model number is missing from controller

. . . is this what you have?

GE Controller


. . . this guy offers a rebuilding service for this controller . . . maybe they can offer some guidance to troubleshoot your controller . . .
Stevegrmich is offline   Reply With Quote
Unread 03-01-2013, 08:39 AM   #40
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 29
Default Re: Motor won't run

That is the one, I would order it but they don't ship
To Canada...but I will try for some tech support, thanks
Ultimatepoirier is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
48 volts, motor
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
1978 Harley Motor swap to a CRF 450cc motor. pics inside.. gearing help???/ Gas Harley Davidson
Which gas motor to replace the stock motor in a 1994 Marathon GX444? Gas EZGO
Yamaha G16 Motor Coupling Squealing, Will my old EZGO motor work? Electric Yamaha
Series Motor Versus Regen Motor Electric EZGO
Series Motor Versus Regen Motor Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 04:36 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.