lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars

Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-30-2013, 01:26 PM   #1
Getting Wild
Join Date: Dec 2011
Posts: 88
Default battery charging

my 08 ezgo with 2010 batteries is not running has long as it did this fall. i have kept the water level above the cells. i charge it when it is not in use. i have check the cells on the entire 36 volt pack and i have 37.82 volts after a short ride. when i check the individual cells they show 6.7 volts. should i have higher readings if the batteries are good? the batteries are t150 trojons.
hot rod is offline   Reply With Quote
Alt Today

Golf car forum Sponsored Links

This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
Unread 01-30-2013, 02:06 PM   #2
Happy All Hallow's Eve
scottyb's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 59,524
Default Re: battery charging

It that a typo? T105 maybe? Check the voltage 12 after a charge cycle to see how much they hold. Full would be 38.2 v
scottyb is offline   Reply With Quote
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Forum
how to get my battery charging with s/g, regulator,and battery. Gas EZGO
One battery not charging. Electric EZGO
Battery Charging Question (How to keep from over-charging) Electric EZGO
battery charging ? Gas Yamaha
Battery Charging Electric EZGO

All times are GMT -5. The time now is 11:14 AM.

Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.