lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-09-2013, 09:40 AM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2013
Posts: 15
Default Problem when wet.

Just about finished my project and have been road testing. I seem to have the surging occasionally which I associate with the v-glide system. Can tolerate this for a while as it is not terrible. After getting a little muddy yesterday, I hosed this thing off at the car wash. This was mainly the tires and under the rear end. I didn't raise the seat or spray directly or in the vicinity of the v-glide. After unloading it had a definite hiccup in the system. I could press the pedal to the mat and it would take several seconds to react and then it would just lurch forward or backward for a second and die out. After trying to drive it it seemed better after several stops and starts. After putting away and checking a few hours later it seemed to respond normally. I didn't try to drive, just switched it on and touched the pedal with immediate reaction. Is there anything other than the v- glide that could be that sensitive to moisture or could that have been it. I've washed the v-glide before building the cart, but wrapped it in a plastic bag with no problem. Will post some pics soon. 97 CC 6" all sports lift and rear springs, Monroe shocks, Realtree camo wrap, FSIP 500 Amp controller, Scotty B's 400 amp solenoid, 4 ga welding cable with soldered terminals, stock motor, 23x10x10 Swamp Fox tires on black 8 window steel rims.
JeaneB is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 08-09-2013, 09:52 PM   #2
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2013
Posts: 15
Default Re: Problem when wet.

I figured it out.
JeaneB is offline   Reply With Quote
Unread 08-09-2013, 10:00 PM   #3
STEALTH 4X4
 
sunoco's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2011
Location: GA
Posts: 2,017
Default Re: Problem when wet.

What was it?
sunoco is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
2 carts, 1 has problem, 1 has another problem. combine for one cart? Gas EZGO
gas problem Gas Club Car
Good problem bad problem Big Block Talk!
ok new g1 problem Electric Yamaha


All times are GMT -5. The time now is 12:32 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.