lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-19-2014, 03:00 PM   #11
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 38
Default Re: 2008 prec "Main welded" slow speed

OK JUST realized this is a 06!!! so sorry!!! but anyways checked diagram and saw that diode was a OPTION?? no diode on this car so I installed one and still same result. thanks again
GEVJOE is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 08-19-2014, 05:23 PM   #12
Gone Wild
 
scooterman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lafayette, Louisiana
Posts: 1,641
Default Re: 2008 prec "Main welded" slow speed

So if you remove large wire on solenoid, does it still show the code? Test that with the wire disconnected, use tape it insulate temporarily.
scooterman is offline   Reply With Quote
Unread 08-20-2014, 12:54 PM   #13
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 38
Default Re: 2008 prec "Main welded" slow speed

yes it does
GEVJOE is offline   Reply With Quote
Unread 08-20-2014, 01:45 PM   #14
Gone Wild
 
scooterman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lafayette, Louisiana
Posts: 1,641
Default Re: 2008 prec "Main welded" slow speed

Quote:
Originally Posted by GEVJOE View Post
yes it does
you said you swapped everything, is there by any chance you could try another controller, this time make sure to keep that big wire off the solenoid taped up, before powering up, see if you get the code. If it does then you have wires crossed somewhere, basing this off you replacing everything else.
scooterman is offline   Reply With Quote
Unread 08-20-2014, 03:45 PM   #15
Not Yet Wild
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 38
Default Re: 2008 prec "Main welded" slow speed

Ok first and foremost thanks to all that helped esp Scooterman. This is what I found after removing entire harness and swapping from good cart I noticed my tech had hooked aftermarket strobe light up to key switch for power. This obviously was causing a backfeed of power fooling the computer into thinking it had a "welded" solenoid. after disconnecting this no codes were found!! Thanks again
GEVJOE is offline   Reply With Quote
Unread 08-20-2014, 03:58 PM   #16
Gone Wild
 
scooterman's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jan 2014
Location: Lafayette, Louisiana
Posts: 1,641
Default Re: 2008 prec "Main welded" slow speed

That is great news, sorry for asking you to do all sorts of weird things but I find little things like that will screw up all sorts of things. Congrats
scooterman is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
EZGO PDS "welded solenoid" code Electric EZGO
2008 Club Car or PDS for lifting with 23" tires and 14" wheels Lifted Golf Carts
"slow" Precedent "need Speed" Gas Club Car
99 club Car no "slow" speed Gas Club Car
2008 Drive "surges' at low speed Electric Yamaha


All times are GMT -5. The time now is 01:35 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.