lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car
Electric Club Car Electric DS, and Precedent golf cars



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-28-2014, 01:25 AM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 2
Default 2010 Precedent half speed

2010 Clubcar Precednt- only going half speed-motor clicking. Tried the speed sensor test, rollaway beep & resistance felt. unplugged speed sensor-cart still drove but at an even slower speed. Plugged sensor back in & cart returned to normal speed for the day & no clicking sounds. Few days later,test drove cart & returned to half speed,repeat unplugging & cart full speed again for an hour or so then half speed again.
Any suggestions ? Thanks in advance
Slaydeer is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
2010 Precedent - Best way for more speed Electric Club Car
2010 Precedent Speed Upgrade Electric Club Car
Speed Magnet Issues with 2010 CC Precedent i2 Excel Electric Club Car
2010 Precedent top speed Electric Club Car
2010 Precedent Speed Control Settings Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 05:59 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.