Buggies Gone Wild Golf Cart Forum

Buggies Gone Wild Golf Cart Forum (http://www.buggiesgonewild.com/)
-   Electric EZGO (http://www.buggiesgonewild.com/electric-ezgo/)
-   -   06 bad boy buggy stopped working (http://www.buggiesgonewild.com/electric-ezgo/110687-06-bad-boy-buggy-stopped-working.html)

kharvill 09-15-2015 07:02 PM

06 bad boy buggy stopped working
 
I have an 06 bad boy buggy that has new batteries less than a year old. It was working fine for my wife. She uses it as a mobile landscaping vehicle. She pulled up to a flower bed and when she went to leave it would not go. The winch and lights work but would not move. No humming from it when accelerator is mashed. I fully charged the batteries and no impact. Checked the fuses behind the cup holder and all are good. The battery connectors are all tight. I'm at a loss but need the pros insight/ideas to try and get this beast going. Any thoughts would be appreciated.

ncorry 09-16-2015 09:50 AM

Re: 06 bad boy buggy stopped working
 
When sitting on the cart, there are two solenoids to the right of the batteries. Behind the batteries, up in a little tray, are two controllers. When everything is powered up, can you peek in at the controllers and see if there are any green LEDs that are lit up? They should be lit up solid, not blinking. Have you checked the key switch? That was an issue with mine. The switch went bad and the accessories would all work, but the cart wouldn't go. check both ends of each wire going to the key switch. I ended up replacign the keyed switch with a HD toggle.


All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.