lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO
Electric EZGO Electric EZ GO Marathon, Medalist, TXT and RXV.



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 08-21-2016, 05:55 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 14
Default What could be wrong??

Earlier today I washed off my cart after letting it sit for about 30 minutes to dry off i decided to take it around the block. It was running fine until i made a stop and then it would not go! I had to let it sit for a few minutes and then it would start going again. This kept happening the whole way home any time i would stop and let off the throttle. What could it be? Did something get wet that should not have?
Thank you in advance for the help
paultxt is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 08-21-2016, 05:57 PM   #2
Over This Interview Is...
 
cgtech's Avatar
Yamaha
 
Join Date: Jun 2012
Location: AZ
Posts: 10,189
Default Re: What could be wrong??

yep, probably just wet. park it with a fan pointing under it to help dry out the pedal box area, maybe try same for F&R switch area. your issue is not a new phenomenon by any means, happens to me plenty.
cgtech is offline   Reply With Quote
Unread 08-22-2016, 12:42 AM   #3
Gone Wild
 
yamahaguy97's Avatar
Yamaha
 
Join Date: Jan 2016
Location: FL
Posts: 1,067
Default Re: What could be wrong??

Quote:
Originally Posted by cgtech View Post
yep, probably just wet. park it with a fan pointing under it to help dry out the pedal box area, maybe try same for F&R switch area. your issue is not a new phenomenon by any means, happens to me plenty.
I second that, car kept shutting down on me when i sprayed a hose underneath it. after a good 15-20 minutes of checking found a wire that was apparently too exposed and didn't like water lol



steve
yamahaguy97 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
G1 CDI bad or am I doing it wrong? Gas Yamaha
Is there something wrong or is it just me Electric Club Car
Did I do wrong???? Electric EZGO
what's wrong with this kit ? Gas Club Car
What Did I Do Wrong ? Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 06:54 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.