Buggies Gone Wild Golf Cart Forum

Buggies Gone Wild Golf Cart Forum (http://www.buggiesgonewild.com/)
-   Electric EZGO (http://www.buggiesgonewild.com/electric-ezgo/)
-   -   No Go Ez Go (http://www.buggiesgonewild.com/electric-ezgo/1565-no-go-ez-go.html)

Moxie 09-01-2007 08:24 PM

No Go Ez Go
 
My cart has been sitting for two weeks with no action, last night I hook up the charger and as of this morning it will not go.

When put into forward the solenoid clicks, the LED on the alltrax is green and it wants to go but doesn't. I can feel the wheels barley move.

I have tested to batteries and the pack is over 48 volts and cleaned and tightened all the connections but with no success.

Please help!!!!!!!

pggroves 09-02-2007 08:49 AM

Re: No Go Ez Go
 
Try jumping your solenoid to rule out solenoid. Just because it clicks doesn't mean its good.

Any hot spots on FNR?
Motor connections clean/tight?

Moxie 09-03-2007 10:05 AM

Re: No Go Ez Go
 
Thanks for the help, It was one of the four small wires going into the controller. Must have been a little loose.

Thanks again.

pggroves 09-03-2007 04:58 PM

Re: No Go Ez Go
 
Glad you got it going. :thumbup:

Sorry I wasn't a whole lot of help.

Sent you a PM as well.


All times are GMT -5. The time now is 02:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.