lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO
Electric EZGO Electric EZ GO Marathon, Medalist, TXT and RXV.



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 10-28-2007, 11:15 AM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Exclamation problems with 2003 ezgo

Was fully charged when i loaded it on the trailer to go to golf tournament.

Started to back it off trailer

the bottom of cart bottomed out on the ramps

the cart spun the wheels and then shut down

nothing works

the reverse horns stays on even in neutral and forward

the only way to make it go off is to disconnect the negative terminal

machine has never given any problems in the past


Please help!!!!!!!!!!!!
tdmccool is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 10-28-2007, 11:24 AM   #2
nimda
Club Car
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,913
Default Re: problems with 2003 ezgo

Have you looked for damages that may have been caused by it bottoming out on the ramps? Seems this is when the problem started.
roady89 is offline   Reply With Quote
Unread 10-28-2007, 09:06 PM   #3
Not Yet Wild
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 2
Default Re: problems with 2003 ezgo

what is under there that could get hurt
tdmccool is offline   Reply With Quote
Unread 10-28-2007, 10:27 PM   #4
nimda
Club Car
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 12,913
Default Re: problems with 2003 ezgo

Wires, batteries and cables. If all the trouble started after the cart bottomed out "something" has gotten damaged.
roady89 is offline   Reply With Quote
Unread 10-29-2007, 01:14 AM   #5
Just me. .
 
phasetim's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2007
Location: Pensacola, FL
Posts: 1,092
Default Re: problems with 2003 ezgo

Typically speaking the reverse buzzer constantly alarming is "error" message.

Check to make sure your motor wires weren't damaged. Physically pull on each one (gently).

Aside from that there may be a diode/resistor board attached to the solenoid, that (I think) can cause that problem.
phasetim is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
2003 G-Max 48V. ONE OF A KIND! Golf Carts and Parts
carrollclay's 2003 Club Car Members Rides
2003 Club Car 48IQ Golf Carts and Parts


All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.