lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO
Electric EZGO Electric EZ GO Marathon, Medalist, TXT and RXV.



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-21-2013, 02:13 PM   #1
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default EZGO won't go...

I have a 2004 TXT (series cart) that was working wonderfully when I took the body off for painting. Only thing I did was pressure wash and put a couple cans of rustoleum on the frame. I did remove and clean the batteries but I'm 100% sure I've got it back together correctly. Today, I button her back up and put a good charge on the batteries and...nothing. The reverse sensor works when reverse is engaged. But when I press the accelerator, nothing happens.

Please help.
tlclaw is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 01-22-2013, 05:20 PM   #2
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default Re: EZGO won't go...

Ok...after reading every post I could find last night, I thought I had a solenoid problem. But today I went back out and pressed the accelerator and I hear the solenoid engaging. Still no movement.

Please help...
tlclaw is offline   Reply With Quote
Unread 01-22-2013, 06:09 PM   #3
Carts Unlimited .net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 65,816
Default Re: EZGO won't go...

That's not a good sign. Sounds like it's either the controller or the F&R. Wriggle and slam the F&R handle in and out of gear a few times, anything? Do it with your foot on the gas and a clear path in front of you....

Remove the controller cover and see what the voltage reading is between M- and B- when the solenoid just clicks and again when the peddle is pushed down.
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 01-22-2013, 07:09 PM   #4
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Default Re: EZGO won't go...

I can hear the F&R engage each time I move the switch, so I think that's working. I'll try to get a voltage reading tomorrow. What am I looking for?
tlclaw is offline   Reply With Quote
Unread 01-22-2013, 07:18 PM   #5
Carts Unlimited .net
 
scottyb's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 65,816
Default Re: EZGO won't go...

Pack voltage (36-38v) just when the solenoid first clicks and then decreasing voltage as the peddle is depressed.
scottyb is offline   Reply With Quote
Unread 01-31-2013, 02:14 PM   #6
Not Yet Wild
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Default Re: EZGO won't go...

Iam having same tbl.changed controller and same tbl.
randyc is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO


Thread Tools
Display Modes



All times are GMT -5. The time now is 07:23 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.