lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha
Gas Yamaha Gas Yamaha Golf Cars; G1 through "The Drive" and U-Max Utility Vehicles



Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-28-2009, 12:55 AM   #1
Not Yet Wild
Yamaha
 
Join Date: May 2008
Location: Indianapolis
Posts: 38
Default G16 losing connection

hey guys i need some help i am losing connection somewhere when i go through some water. after i hit some water it sets there for about 10 mins before it will go again any ideals out there?
lqueen1986 is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 05-28-2009, 07:55 AM   #2
Admin
 
spriddle's Avatar
Yamaha
 
Join Date: Dec 2006
Location: TN
Posts: 25,891
Default Re: G16 losing connection

Won't start up again or just won't move? If it won't start, check to make sure the little square rubber inserts are all there on the starter/generator and check the spark plug boot for cracks if your hitting the water pretty hard. If it simply won't move, it's probably due to the belt getting wet.

spriddle is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
DS Losing Power Electric Club Car
Engine Losing Power Gas EZGO
Low Profiles / Losing air in tires On Road Golf Carts!
A2 connection Electric Club Car
Battery losing voltage Gas Club Car


All times are GMT -5. The time now is 12:25 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.