lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car > Lithium Club Car


Post New Thread  Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 05-13-2019, 06:09 PM   #1
Not Yet Wild
E-Z-GO
 
Join Date: Nov 2018
Location: gainesville fl
Posts: 32
Default 2011 Lipo Club Car Precident wont run

I had it running then added a 48-12v converter to run the lights etc. I bypassed the OBC and the cart wont move. when i press the pedal i hear the solenoid click twice then nothing. any ideas? i am getting 56v on both sides of the solenoid with the key on.
ysrman is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Unread 05-13-2019, 06:18 PM   #2
Gone Wild
 
PingEye3's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2014
Location: Orlando, FL
Posts: 689
Default Re: 2011 Lipo Club Car Precident wont run

Did you connect the blue and white wires at the OBC? See the below sticky about the OBC bypass procedure

OBC Bypassing
PingEye3 is offline   Reply With Quote
Unread 05-13-2019, 08:26 PM   #3
Not Yet Wild
E-Z-GO
 
Join Date: Nov 2018
Location: gainesville fl
Posts: 32
Default Re: 2011 Lipo Club Car Precident wont run

I connected them at the harness side not the computer side of the harness. is this correct?
ysrman is offline   Reply With Quote
Unread 05-13-2019, 09:27 PM   #4
MOD of all BS!
 
NoleFan4Ever's Avatar
Club Car
 
Join Date: Sep 2011
Location: Florida
Posts: 10,311
Default Re: 2011 Lipo Club Car Precident wont run

Quote:
Originally Posted by ysrman View Post
I connected them at the harness side not the computer side of the harness. is this correct?
Yes.
NoleFan4Ever is offline   Reply With Quote
Unread 05-18-2019, 02:14 PM   #5
Not Yet Wild
E-Z-GO
 
Join Date: Nov 2018
Location: gainesville fl
Posts: 32
Default Re: 2011 Lipo Club Car Precident wont run

So i gave up on the stock controller and purchased a 400 amp alltrax controller for an iq cart. I installed it and nothing . when i hook it to the computer it sees teh f/r switch moving but does not see the key as being on. I checked pin 10 and it is indeed getting 56v when i turn the cart on but the controller is not recognizing it. i checked the programming and it is programmed for a club car so i am ready to just burn the pile in the street. anyone out there have any ideas?
ysrman is offline   Reply With Quote
Unread 05-19-2019, 04:33 AM   #6
Gone Wild
 
BBBHC's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jul 2018
Location: Central Ohio
Posts: 1,113
Default Re: 2011 Lipo Club Car Precident wont run

Can you give us a screen shot, of the "monitor" tab in the Alltrax toolkit?
BBBHC is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric Club Car > Lithium Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Lead acid battery conversion to lipo Electric EZGO
Club car lipo battery help Electric Club Car
Lipo golf cart battery conversion????? Electric Club Car
2011 XTO wont move after washing Electric EZGO
2011 Precident Front End Alignment Electric Club Car


All times are GMT -5. The time now is 05:00 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.