Buggies Gone Wild Golf Cart Forum

Buggies Gone Wild Golf Cart Forum (https://www.buggiesgonewild.com/index.php)
-   Gas EZGO (https://www.buggiesgonewild.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Odd no-start condition. 1986 Marathon. (https://www.buggiesgonewild.com/showthread.php?t=105158)

Hax 04-22-2015 10:00 AM

Odd no-start condition. 1986 Marathon.
 
hello all! I have a 1986 ezgo marathon that I am working on for a customer. I recently rebuilt the engine and converted it over to the HEI style ignition module and had no issues with it until recently. Now it will only fire when the Forward/Reverse switch is jiggled. It spins over great, has excellent compression, has a nice blue arc to the spark, and has fresh fuel. The issue has me stumped. The forward reverse switch doesn't seem to interact with the spark system at all! Anybody see this before?

sccowboy 04-24-2015 06:27 AM

Re: Odd no-start condition. 1986 Marathon.
 
Does the electrical system look like this:

http://i399.photobucket.com/albums/p...234754_87a.jpg

If so then you may have to take apart the FNR and clean up the contacts inside it. Also, You may want to locate all grounds and clean them well.


All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.