Buggies Gone Wild Golf Cart Forum

Buggies Gone Wild Golf Cart Forum (https://www.buggiesgonewild.com/index.php)
-   Gas Yamaha (https://www.buggiesgonewild.com/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Yamaha G8 Club - Please post! (https://www.buggiesgonewild.com/showthread.php?t=49288)

dbmachine 11-05-2013 02:08 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
10,000 post dang

thecurti 11-05-2013 08:53 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
Patience Jim, I have my eye on a few
http://i158.photobucket.com/albums/t...psb5b3cb80.jpg
http://i158.photobucket.com/albums/t...psd8fb5c95.jpg
this one in Particular
http://i158.photobucket.com/albums/t...psfebe0123.jpg

stuff4mason 11-05-2013 08:58 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
Nice! Now, if you could only set the trail camera to shoot more than just pictures!!

We've got a heck of a nice little club here guys. I really think we've all made some good friends, just from a Golf cart information thread! It's AWESOME!! Let's go for 2000!!!!!

thecurti 11-05-2013 09:02 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
just makes it easier to let the 2-3 yr olds walk, when you know what may come out next

stuff4mason 11-05-2013 09:38 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
1 Attachment(s)
They get a little bigger out west. This was in Utah.

thecurti 11-05-2013 09:44 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
B S that is so photo shopped. Zoom in and look where the horns meet the head

stuff4mason 11-05-2013 09:48 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
Oh, hahahahaaa!! Guess I didn't look very close!!! That's funny!!

TROUBADOUR 11-05-2013 10:24 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
Elk rack on a muley! Even out here we don't see THAT!

stuff4mason 11-05-2013 11:41 AM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
Guys, just in case you didn't see this: http://www.buggiesgonewild.com/golf-...-g8-parts.html

stuff4mason 11-05-2013 11:23 PM

Re: Yamaha G8 Club - Please post!
 
Mike, I read your Brake 'how to' again on page 302. I'm working on mine, cause the drivers side doesn't seem to be working well. I've taken the hubs and rotors off. Have not removed the brake assembly from the axle yet. It seems that the lever on the back of the brake assembly is not moving well...Where the passenger side seems to move fine. The main problem is, the pedal will not come back on its own. Thinking something is stuck on the drivers side? Any suggestions?


All times are GMT -5. The time now is 12:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.