lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha
Gas Yamaha Gas Yamaha Golf Cars; G1 through "The Drive" and U-Max Utility Vehicles



Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-28-2008, 06:31 PM   #1
Herbb2u
Not Yet Wild
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 28
Default motor won't stay running

Okay guys, I tore down my G-1 Engine and rebuilt it completely, now the motor runs good when I put fuel in sparkplug hole, but only runs for about a minute- do I have a bad fuel pump or Carb. ?? This cart is an 81 and has been setting for a couple of years. How can you test the fuel pump?? thanks HerbB2u.
Herbb2u is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Old 08-28-2008, 07:28 PM   #2
wheelsg1
Not Yet Wild
 
wheelsg1's Avatar
Yamaha
 
Join Date: Jun 2008
Location: Townsend, DE
Posts: 15
Default Re: motor won't stay running

i had a similar paoblem with my 1980 g1 when i first got it and it end up being the float in the carb. might also check to make sure the pulse and feed line on the pump aren't crossed
wheelsg1 is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2008, 10:15 PM   #3
Herbb2u
Not Yet Wild
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 28
Smile Re: motor won't stay running

Thanx wheels -I will take the Carb. off tomorrow and see how it looks. I bought this cart reasonable, but have had to do a lot of work on the engine. both bearings were bad on the crank and wiped out both the coils underneath of the Rotor. but I like a challenge. want to put a lift kit and new tires and paint next. Thanks HerbB2u
Herbb2u is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2008, 09:48 PM   #4
Herbb2u
Not Yet Wild
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 28
Default Re: motor won't stay running

You were right - I took the carb. apart and cleaned it up and the engine took right off drove it around today. everything seems to work okay- brakes seeem a little weak tho. will check them tomorrow HerbB2u
Herbb2u is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
g-1 not running smooth Gas Yamaha
G2 stops running Gas Yamaha
Let's get this Pink EZ GO running right! Members Rides
My cart running Videos


All times are GMT -5. The time now is 06:34 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.