lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas EZGO
Gas EZGO Gas EZGO Marathon, Medalist, TXT and RXV.



Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2011, 06:59 PM   #1
yelilly
Not Yet Wild
 
yelilly's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jul 2009
Location: Fayette Co. WV
Posts: 60
Default 03 No spark

I am working on an 03 Ez with no spark. I have checked all the wiring several times, no corroded terminals, no broken wires or anything. I replaced the pulsar coil because it didn't seem to check out right don't remember what it was but according to the manual it was bad. Everything I read says to gap it about the thickness of a business card, mine has no adjustment on it. Any way no spark. I replaced the igniter today tried it with a spark plug against the exhaust sparked 1 time then nothing. I am at a loss at what to do next. Any help would be greatly appreciated. Ignition coil? Thanks Earl
yelilly is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Old 03-21-2011, 08:26 PM   #2
victorjohn
Gone Wild
E-Z-GO
 
Join Date: Feb 2011
Location: california
Posts: 151
Default Re: 03 No spark

Let us trace your wiring connection from the igniter side. There are 5 wires coming out of the igniter. Two of them are connected to the pulsar. One (middle) is a ground wire and should be properly grounded (connect to one of the small solenoid terminals). The last two are wired like this: one goes to one of the small solenoid terminals- the opposite of the small ground wire. The other one goes to the ignition coil.
victorjohn is offline   Reply With Quote
Old 03-22-2011, 12:02 PM   #3
yelilly
Not Yet Wild
 
yelilly's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jul 2009
Location: Fayette Co. WV
Posts: 60
Default Re: 03 No spark

Here is what I have, I have the 4 wires in the plug white,red/white,red,black then I have a black/white wire with a female connector is hooked to the top bolt that holds the igniter on,it has a black wire from the reverse alarm hooked to it also. I have a red wire from the plug on the D lug on the solenoid (according to the diagram of the wiring diagram],also have an orange/white wire on the same lug. The blue wire from the ignition switch is hooked to it also. I have no ground going to the solenoid it is grounded on the igniter bolt.
I have added some pictures maybe that will help.
Thanks Earl
Attached Images
File Type: jpg IMAG0005 [1024x768].jpg (174.7 KB, 14 views)
File Type: jpg IMAG0006 [1024x768].jpg (143.7 KB, 12 views)
File Type: jpg IMAG0007 [1024x768].jpg (103.7 KB, 11 views)
File Type: jpg IMAG0008 [1024x768].jpg (118.9 KB, 10 views)

Last edited by yelilly; 03-22-2011 at 12:41 PM.. Reason: Add Pictures
yelilly is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2011, 01:31 PM   #4
yelilly
Not Yet Wild
 
yelilly's Avatar
Club Car
 
Join Date: Jul 2009
Location: Fayette Co. WV
Posts: 60
Default Re: 03 No spark

Anybody have any ideas?
yelilly is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas EZGO


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
1980 ezgo gas SPARK/NO SPARK Gas EZGO
Spark then no spark, 92 Club Car Gas Club Car
no spark at spark plug Gas EZGO
1992 - One spark then no spark Gas Club Car
sometimes spark Gas Club Car


All times are GMT -5. The time now is 07:26 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.