lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO
Electric EZGO Electric EZ GO Marathon, Medalist, TXT and RXV.



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-06-2011, 05:12 PM   #1
toolman0114
Not Yet Wild
 
toolman0114's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Jul 2011
Location: Ontario, Canada
Posts: 48
Default Am I in big trouble?

I had my one battery out to discharge it, and noticed one of the cables going to the motor was almost corroded through at the connector, so me, being me figured I would see how bad it is, and it broke off. While reaching under the motor to undo the nut that held what was left of the cable, I was loosening the nut, so i thought. It did loosen a little, but the stud was apparently turning, now after putting on a new cable from the local auto part store the motor doesn't run. Did I break off a wire inside the motor when the stud was turning?
Can my motor be fixed?
I know i need to replace all the cables, but right now I am just trying to get the bugs out of it and order my parts at once.
toolman0114 is offline   Reply With Quote
 
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
98 Trouble Gas EZGO
VR trouble ? Gas Yamaha
ez go trouble Electric EZGO
G1 POS trouble Gas Yamaha
Trouble Oil in Air Box Gas EZGO


All times are GMT -5. The time now is 06:59 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.