lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO > Lithium EZGO


Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-22-2020, 06:04 PM   #1
mafialink
Getting Wild
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 91
Default Click noise then no power

Hey guy

Ran into an issue this morning on my 2017 EZGo TXT with lithium batteries.

The cart shows fully charged with the Delta q charger. When the charger gets plugged in, I hear a clicking noise at the solenoid and I get power to the cart. Then when I unplug it, it still how's power but when I put it into reverse, I get the beep and then about 3 seconds later, I hear the click noise again and it dies out.

I thought maybe it was that the batteries are dead but the charger shows fully charged with the green light.

Any suggestions?

Sent from my SM-G988U using Tapatalk
mafialink is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Old 05-24-2020, 05:45 PM   #2
mafialink
Getting Wild
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 91
Default Re: Click noise then no power

Anyone have any suggestions or ideas?

Sent from my SM-G988U using Tapatalk
mafialink is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2020, 12:23 PM   #3
mafialink
Getting Wild
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 91
Default Re: Click noise then no power

Quote:
Originally Posted by mafialink View Post
Anyone have any suggestions or ideas?

Sent from my SM-G988U using Tapatalk
Additional info if anyone can help.

Attached is the picture of the battery voltage when cart is plugged into the charger.

The below link is what happens when I unplug the charger. About 3 to 5 seconds after I unplug the charger, I hear a click noise and the voltage drops.

https://drive.google.com/file/d/1bZr...ew?usp=sharing
mafialink is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2020, 01:52 PM   #4
SKYCARTS
Not Yet Wild
E-Z-GO
 
Join Date: Oct 2020
Location: parkland florida
Posts: 7
Default Re: Click noise then no power

I have had the exact same thing happen. Same year and model. Mine happens after 20 minutes of driving around, they all of a sudden, dead even while sometimes I am still moving forward. Like it cuts out or something. I toggle from tow to run and sometimes I can get back home. Once it shut off and I had to push the cart all the way back home.
SKYCARTS is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Electric EZGO > Lithium EZGO


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
2009 ezgo rxv wont click, move, make noise, nothing !! Electric EZGO
No solenoid click-no power Electric EZGO
04 Precedent IQ No power No solinoid click Electric Club Car
I have power no click no signs of life.. Electric Club Car
click noise when pressing accelerator Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 01:28 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.