lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Club Car
Gas Club Car Gas DS, and Precedent golf cars



 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-17-2010, 01:37 AM   #1
web_wizard_99
Not Yet Wild
 
Join Date: May 2010
Posts: 12
Unhappy Stereo cuts out on acceleration

Hi, I have just installed an mp3 kit type stereo all it has is the amp and mp3 plug in.

Issue i have is when i push on the gas the music volume lowers for a split second then goes back to normal. when i slow down and stop everything is still good, it only happens on acceleration.

I wired the the accesory wire (blue) to the key switch.
Power (red) to the Battery + (this has an inline fuse)
ground (black) to the Battery -

Other than that i have no complaints, installed an 12V also and works great.

Any ideas? seems like when i push the gas it is losing some power. But i don't know how to fix it, i've seached the forum here and google etc.

this is all on a 2010 Precedent (GAS)
web_wizard_99 is offline   Reply With Quote
 

Tags
acceleration, stereo
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Club Car


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
no acceleration Electric EZGO
91 EZ GO cuts out while riding Electric EZGO
Engine cuts off Gas Club Car
G9 won't pull and cuts out sometimes Gas Yamaha
91 Ez GO CUTS OUT AT 3/4 THROTTLE Electric EZGO


All times are GMT -5. The time now is 04:22 AM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.