lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas EZGO
Gas EZGO Gas EZGO Marathon, Medalist, TXT and RXV.



Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-15-2009, 01:13 PM   #1
cdodd3
Gone Wild
 
cdodd3's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Apr 2009
Location: Texas
Posts: 320
Default EZGO Starting Problem

I have a 2003 Ez Go gas and I am having starting issues. I was riding around for a while in my neighborhood and stopped at a stop sign. I gave it some gas and my battery wouldn't turn the motor over (some how my battery lost all power). I pushed it home and charged the battery and now the motor will turn over but it will not fire up. I replaced the spark plugs (thinking they may have been fowled, they are old and needed replacing any way). I took the spark plug out of the motor and grounded it to a piece of metal and turned the motor over and the plugs were not firing. Any one have any idea what my problem is? Thanks.
cdodd3 is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Old 06-15-2009, 01:18 PM   #2
DOOmsman
Gone Wild
 
DOOmsman's Avatar
Yamaha
 
Join Date: Jul 2008
Location: Reddick IL
Posts: 11,138
Default Re: EZGO Starting Problem

Check all wires for a short, something drained your battery
DOOmsman is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 01:21 PM   #3
cdodd3
Gone Wild
 
cdodd3's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Apr 2009
Location: Texas
Posts: 320
Default Re: EZGO Starting Problem

What about the no sparking issue?
cdodd3 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 01:25 PM   #4
DOOmsman
Gone Wild
 
DOOmsman's Avatar
Yamaha
 
Join Date: Jul 2008
Location: Reddick IL
Posts: 11,138
Default Re: EZGO Starting Problem

Grounded out, blown fuse?
DOOmsman is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 01:39 PM   #5
cdodd3
Gone Wild
 
cdodd3's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Apr 2009
Location: Texas
Posts: 320
Default Re: EZGO Starting Problem

i will check the ground and fuses.
cdodd3 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 11:00 PM   #6
cdodd3
Gone Wild
 
cdodd3's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Apr 2009
Location: Texas
Posts: 320
Default Re: EZGO Starting Problem

I have it figured out. Thanks
cdodd3 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2009, 02:19 AM   #7
sccowboy
It ain't gonna be easy.
 
sccowboy's Avatar
E-Z-GO
 
Join Date: Apr 2008
Location: St. George, SC
Posts: 1,473
Cool Re: EZGO Starting Problem

you should post what the problem was to help others.
sccowboy is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas EZGO


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
Problem starting Electric Club Car
starting problem Gas EZGO
95 EZ-Go Starting Problem Gas EZGO
starting problem Gas EZGO
starting problem with 1989 EZGO 2-cycle Gas EZGO


All times are GMT -5. The time now is 05:08 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.