lifted club cars - lifted ezgo
Home FAQDonate Who's Online
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha
Gas Yamaha Gas Yamaha Golf Cars; G1 through "The Drive" and U-Max Utility Vehicles



Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-09-2018, 01:34 PM   #21
1984G1
Not Yet Wild
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 13
Default Re: 1984 G1 not running

Where did you find yours?
1984G1 is offline   Reply With Quote
Alt Today
BGW

Golf car forum Sponsored Links

__________________
This advertising will not be shown in this way to registered members.
Register your free account today and become a member on Buggies Gone Wild Golf Cart Forum
   
Old 10-09-2018, 01:35 PM   #22
murrman26
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 18
Default Re: 1984 G1 not running

Actually mine was still good, I take everything I get apart when I get it .

Sent from my VS990 using Tapatalk
murrman26 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2018, 01:41 PM   #23
1984G1
Not Yet Wild
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 13
Default Re: 1984 G1 not running

Ohh I gotcha! Hmm.
1984G1 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2018, 01:43 PM   #24
1984G1
Not Yet Wild
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 13
Default Re: 1984 G1 not running

Maybe I’ll take it apart and get lucky and a wire has just came loose
1984G1 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2018, 01:44 PM   #25
murrman26
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 18
Default Re: 1984 G1 not running

I cleaned mine with Dawn dish soap and warm water and a soft toothbrush and I let it dry for a little while and put it back in

Sent from my VS990 using Tapatalk
murrman26 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2018, 01:49 PM   #26
1984G1
Not Yet Wild
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 13
Default Re: 1984 G1 not running

Do you think there’s any chance that a good cleaning would help any? Also, can you do all of this with the motor on the cart, and how do you press the flywheel back on? With the puller except do it reverse? Haha
1984G1 is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2018, 01:58 PM   #27
murrman26
Not Yet Wild
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 18
Default Re: 1984 G1 not running

The flywheel does not press on it has a tapered shaft there is a nut that you just retighten and yes I did mine with everything in the car

Sent from my VS990 using Tapatalk
murrman26 is offline   Reply With Quote
Reply
Go Back   Buggies Gone Wild Golf Cart Forum > Golf Cart Repair and Troubleshooting > Gas Yamaha


Thread Tools
Display Modes


Similar Threads
Thread Forum
2005 EZGO TXT motor not running and running jerky Electric EZGO
Getting 1984 Running Gas EZGO
2010 EZGO not running/running very slowly Electric EZGO
1984 ezgo 2pg running problem Gas EZGO
1984 2 stroke running rough Gas EZGO


All times are GMT -5. The time now is 07:34 PM.


Club Car Electric | EZGO Electric | Lifted Golf Carts | Gas EZGO | Used Golf Carts and Parts

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
This Website and forum is the property of Buggiesgonewild.com. No material may be taken or duplicated in part or full without prior written consent of the owners of buggiesgonewild.com. 2006-2017 Buggiesgonewild.com. All rights reserved.